De ce Brașov?

Brașov, oraș de poveste

Nu o spunem noi, ci o spun milioanele de turiști care vin anual să viziteze Brașovul. Farmecul orașului te ademenește rapid, iar potențialul de dezvoltare economică te va convinge să rămâi. Peisajele naturale și arhitecturale sunt bonus. Iarna, Poiana Brașov, cea mai mare stațiune de schi din țară va deveni cu siguranță refugiul tău preferat. 

Un studiu recent al Băncii Mondiale spune că Brașovul este „un oraș de nota 10”, cu o economie dezvoltată, cu o arhitectură atrăgătoare și cu o calitate a vieții ridicată. 

02

Nu departe de oraș, la doar 12 kilometri se află cea mai mare stațiune de schi din România, Poiana Brașov, unde pe lângă sporturile de iarnă, turiștii pot parcurge numeroase trasee pe Muntele Postăvaru.

1 1

La aproximativ 20 de kilometri de oraș se află castelul Bran, locul unde s-a născut legenda lui Dracula. Castelul Bran este unul din cele mai cunoscute obiective turistice românești pe plan global.

bran

Toate acestea, dar și calitățile oamenilor care locuiesc aici au transformat Brașovul în principalul oraș turistic al țării.